Lõhesupp Imatra moodi



♦ 1 - 2 sibulat
♦ 2 sl võid (õli)
♦ 2 hapukurki
♦ 1 väiksem suvikõrvits
♦ 2 - 3 küüslauguküünt
♦ 1 l vett
♦ 2 juurviljapuljongikuubikut
♦ 2,5 dl toidukoort 
♦ 1 sl vedelat mett
♦ 400 g lõhefileed
♦ jahvatatud musta pipart
♦ punt tilli

Peenesta sibul. Tükelda hapukurgid ja suvikõrvits. Peenesta küüslauguküüned. Sulata või suuremas potis. Kuumuta seal sibul ja küüslauk. Lisa vesi ja murenda sinna juurviljapuljongikuubikud. Kuumuta keemiseni. Lisa tükeldatud hapukurgid, toidukoor ja mesi. Keeda umbes 5 minutit. Lõika lõhefilee 2 cm viiludeks ja eemalda nahk. Lisa kala ja suvikõrvitsa tükid keevasse supisse. Keera kuumus maha ja jäta supp pliidile. Peenesta till ja lisa supisse. 


prindi retsept

0 Response to "Lõhesupp Imatra moodi"