põhi:
♦ 0,5 dl rapsiõli
♦ 100 g fariinsuhkrut
♦ 1 tl vanillisuhkrut
♦ 3 kanamuna
♦ 1 avokaado
♦ 0,5 sl sidrunimahla
♦ 5 sl ananassi-mangomoosi (kindlasti kõik moosid sobivad ise panin maasikamoosi)
♦ 1,5 dl (täistera)nisujahu
♦ 3 sl mõrudat kakaopulbrit
♦ 1 tl küpsetuspulbrit
♦1 tl soodat
avokaadokreem:
♦ 2 avokaadot
♦ 1 sl sidrunimahla
♦ 1,5 dl tuhksuhkrut
♦ 2 tl vanillisuhkrut
♦ (soovi korral rohelist toiduvärvi)
♦ strösseleid
Vahusa õli ja suhkur. Lisa vahustades ükshaaval munad. Püreesta avokaado ja lisa sidrunimahl. Lisa püree õli-munasegusse koos moosiga. Sega kokku omavahel kuivad ained. Lisa taignasse ja sega ühtlaseks. Võita ja puista riivsaiaga üle umbes 23-24 cm läbimõõduga (lahtikäiv)koogivorm. Kalla taigen vormi ja küpseta ahju alumisel tasemel 175°C 30-40 minutit. Jahuta põhi täielikult maha. Püreesta avokaadod minilõikuris. Lisa sidrunimahl ja suhkrud. Sega ühtlaseks. Kui soovid erksamat rohelist värvi siis lisa mõni tilk toiduvärvi. Määri avokaadokreem koogile. Puista peale strösseleid.
allikas Keventäjät
prindi retsept
0 Response to "♥ Avokaado-šokolaadikook"
Postita kommentaar